HTML

www. fernandoalonso.com

Linkblog

Friss topikok

Fuera luces, se sube el telón, hay silencio...

Azt hiszem, igen, dühös lehetnék amiatt, ami velem történt. De nehéz dühösnek lenni, amikor oly sok szép dolog van a világban. Néha úgy érzem, hogy egyszerre látom mindet és túl sok: a szívem felduzzad, mint egy léggömb, és majd szétrobban. Aztán eszembe jut, hogy ellazuljak, és ne próbáljak meg belekapaszkodni. Aztán esőként rám hullik az egész és nem érzek mást, csak hálát hülye kis életem minden egyes percéért.

2009.12.12. 14:59 Miss Gina

Domenicali: Alonso jobban tud motiválni egy csapatot

A Ferrari csapafőnöke, Stefano Domenicali sosem kételkedett abban, hogy Kimi Räikkönen egy kiváló pilóta, a szakember azonban azt mondta, a maranellóiaknak egy olyan versenyzőre volt szükségük, aki Michael Schumacherhez hasonlóan képes a nehéz időkben motiválni a csapatot. Domenicali szerint erre a szerepre Fernando Alonso az ideális. Az olasz istálló még a 2009-es szezon közben jelentette be, hogy közös megegyezéssel felbontják 2007-es világbajnokuk szerződését, és a zárkózott finn helyére a korábbi kétszeres világbajnokot ültetik, aki a sérüléséből tökéletesen felépült Felipe Massával harcolhat majd a 2010-es vb-pontokért.

"A Ferrarinak egy olyan emberre van szüksége a csapatba, aki hasonlít Schumihoz"- ismerte el Domenicali, aki az Auto Bildnek nyilatkozott a Ferrari döntéséről, és aki gyorsan hozzátette azt is, egyáltalán nem azért menesztették a Jégembert, mert lassú lett volna. "Räikkönen nagyon gyors. Egy futamgyőzelemre képes autóban tökéletes munkát végzett és végez is, ám Alonso a jobb választás, ha a gépet fejleszteni, a csapatot pedig motiválni kell."

Domenicali azt is elárulta, hogy már megvitatta Alonsóval a 2007-ben, a Mc"A Ferrarinak egy olyan emberre van szüksége a csapatba, aki hasonlít Schumihoz"- ismerte el Domenicali, aki az Auto Bildnek nyilatkozott a Ferrari döntéséről, és aki gyorsan hozzátette azt is, egyáltalán nem azért menesztették a Jégembert, mert lassú lett volna. "Räikkönen nagyon gyors. Egy futamgyőzelemre képes autóban tökéletes munkát végzett és végez is, ám Alonso a jobb választás, ha a gépet fejleszteni, a csapatot pedig motiválni kell."

Domenicali azt is elárulta, hogy már megvitatta Alonsóval a 2007-ben, a McLaren-Mercedesnél történteket is, így egyáltalán nem tart attól, hogy jövőre hasonló gondokkal kellene az olasz csapatvezetésnek megküzdenie. Mint ahogyan arra bizonyára sokan emlékeznek, Alonso nagy reményekkel igazolt a wokingiakhoz két évvel ezelőtt, ám végül csak egyetlen szezont húzott le az istállónál, mivel nem jött ki az akkori csapatfőnökkel, Ron Dennisszel és márkatársával, Lewis Hamiltonnal.

"Becsapottnak érezte magát és elismerte azt is, hogy nem mindig volt megfelelő a kapcsolata Lewisszal. Maranellóban azonban ilyesmi nem fog megtörténni"- szögezte le határozottan Domenicali, aki egyébként egyenlő bánásmódot ígér mindkét versenyzőjének.Laren-Mercedesnél történteket is, így egyáltalán nem tart attól, hogy jövőre hasonló gondokkal kellene az olasz csapatvezetésnek megküzdenie. Mint ahogyan arra bizonyára sokan emlékeznek, Alonso nagy reményekkel igazolt a wokingiakhoz két évvel ezelőtt, ám végül csak egyetlen szezont húzott le az istállónál, mivel nem jött ki az akkori csapatfőnökkel, Ron Dennisszel és márkatársával, Lewis Hamiltonnal.

"Becsapottnak érezte magát és elismerte azt is, hogy nem mindig volt megfelelő a kapcsolata Lewisszal. Maranellóban azonban ilyesmi nem fog megtörténni"- szögezte le határozottan Domenicali, aki egyébként egyenlő bánásmódot ígér mindkét versenyzőjének.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://f1fangirl.blog.hu/api/trackback/id/tr901592526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása