HTML

www. fernandoalonso.com

Linkblog

Friss topikok

Fuera luces, se sube el telón, hay silencio...

Azt hiszem, igen, dühös lehetnék amiatt, ami velem történt. De nehéz dühösnek lenni, amikor oly sok szép dolog van a világban. Néha úgy érzem, hogy egyszerre látom mindet és túl sok: a szívem felduzzad, mint egy léggömb, és majd szétrobban. Aztán eszembe jut, hogy ellazuljak, és ne próbáljak meg belekapaszkodni. Aztán esőként rám hullik az egész és nem érzek mást, csak hálát hülye kis életem minden egyes percéért.

2009.12.19. 13:45 Miss Gina

Nem a pénz döntött Alonsóról

A Ferrari elnöke szerint semmi köze nem volt a pénznek ahhoz, hogy Kimi Räikkönen helyett Fernando Alonso vezet 2010-ben. A spanyol, szemben a finnel, képes motiválni a csapatát. Nemcsak Michael Schumacher visszatérését árulta el a Ferrari karácsonyi vacsoráján Luca di Montezemolo, az elnök Fernando Alonso megszerzését is boncolgatta. És kitért a Räikkönen által is pedzegetett vádakra, amelyek szerint valószínűleg a pénz miatt kellett idő előtt távoznia. Jövőre ugyanis a spanyol Santander a Ferrari szponzora lesz, miközben az ő helyére a szintén spanyol Fernando Alonso kerül.  "Legyen egy dolog világos, elégedettek voltunk azzal, amit Kimi a Ferrariért tett, azalatt az idő alatt, amíg Maranellóban volt: megnyerte a világbajnokságot az első évében és elengedhetetlen része volt benne, hogy a második évben megszereztük a konstruktőri trófeát, míg ebben a nehéz idényben legalább egy győzelmet sikerült szereznie nekünk. Azonban tudatában voltunk, hogy valami másra van szükségünk ahhoz, ahogy mi működünk és ezért választottuk Alonsót" - mondta Luca di Montezemolo, majd hozzátette: "A Santander szerepe? Természetesen ők boldogok, de nem a szponzor, aki kiválasztja a versenyzőket: soha nem így működtünk és soha nem is fogunk." Alonsóval kapcsolatban a Ferrari vezetője elmondta, hogy 2007 óta figyelték és eredetileg arról állapodtak meg, hogy csak 2011-ben érkezik a Ferrarihoz, akkor, amikor már Räikkönen és Massa szerződése is lejár.
"Rájöttünk, hogy a csapatunknak egy olyan pilótára van szüksége, aki képes aktívan dolgozni a mérnökökkel."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://f1fangirl.blog.hu/api/trackback/id/tr961608921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása