HTML

www. fernandoalonso.com

Linkblog

Friss topikok

Fuera luces, se sube el telón, hay silencio...

Azt hiszem, igen, dühös lehetnék amiatt, ami velem történt. De nehéz dühösnek lenni, amikor oly sok szép dolog van a világban. Néha úgy érzem, hogy egyszerre látom mindet és túl sok: a szívem felduzzad, mint egy léggömb, és majd szétrobban. Aztán eszembe jut, hogy ellazuljak, és ne próbáljak meg belekapaszkodni. Aztán esőként rám hullik az egész és nem érzek mást, csak hálát hülye kis életem minden egyes percéért.

2009.12.22. 17:54 Miss Gina

Di Montezemolo a Ferrari feltámasztását várja Alonsótól

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo állítása szerint Fernando Alonso azért érkezett a tervezettnél egy évvel korábban a csapathoz, hogy meggyorsítsa az alakulat visszatérését az élmezőnybe. A presidente úgy ítélte meg, Massa bizonytalan felépülése miatt a spanyol világbajnok alkalmasabb az autó fejlesztésére, mint Kimi Räikkönen. "A nem egyértelmű szabályok miatt az autónk 2009-ben nem volt azon a szinten, amire szükségünk lett volna. Attól tartottam, hogy Massa nem épül fel, így a balesete után a 2010-es autóra koncentráltunk. Kiminek gondjai támadtak a csapatmunka során, azonban pozitív véleménnyel vagyok róla"- jelentette ki Luca di Montezemolo."Annak érdekében, hogy előre tudjunk lépni, olyasvalakire volt szükségünk, aki képes kommunikálni a csapattal, és Alonso ilyen. Amikor Stefano Domenicali - akiben nagyon megbízom -, három éve beszélt nekem róla, azt mondtam neki, ide kell hoznunk őt"- idézi az autosport.com a Ferrari elnökének szavait.

Luca di Montezemolo hozzátette, az eredeti tervek szerint Alonso csak 2011-ben csatlakozott volna a Ferrarihoz, azonban Massa balesetét, és azt követően, hogy a spanyol pilóta ártatlansága egyértelművé vált a szingapúri botránnyal kapcsolatban, egy évvel előbbre hozták a kétszeres világbajnok szerződtetését.

Az elnöktől kissé eltérően látja a helyzetet Kimi Räikkönen, aki néhány napja tett nyilatkozatában elmondta, nem igazán érti, miért kellett idő előtt távoznia a csapattól, ám utalt rá, hogy esetleg pénzügyi megfontolások vezérelték a Ferrari döntését.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://f1fangirl.blog.hu/api/trackback/id/tr21616307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása