HTML

www. fernandoalonso.com

Linkblog

Friss topikok

Fuera luces, se sube el telón, hay silencio...

Azt hiszem, igen, dühös lehetnék amiatt, ami velem történt. De nehéz dühösnek lenni, amikor oly sok szép dolog van a világban. Néha úgy érzem, hogy egyszerre látom mindet és túl sok: a szívem felduzzad, mint egy léggömb, és majd szétrobban. Aztán eszembe jut, hogy ellazuljak, és ne próbáljak meg belekapaszkodni. Aztán esőként rám hullik az egész és nem érzek mást, csak hálát hülye kis életem minden egyes percéért.

2009.12.30. 13:43 Miss Gina

Alonso: Nagyon komoly szezon elé nézünk

A kétszeres spanyol világbajnok is azon a véleményen van, hogy az utóbbi idők legjobb idénye előtt állunk.
Fernando Alonso biztos benne, hogy egy igazán szórakoztató, és izgalmakkal teli lesz a 2010-es idény.Igaza lehet Alonso-nak, hiszen jövőre az indulók között lesz a 2006 év végén visszavonult Michael Schumacher is, akivel a spanyol nagy csatákat vívott korábban.
Michael ráadásul nem levezetni tér vissza a száguldó cirkuszba, hanem a „bivalyerős” Mercedes gyári csapattal világbajnoki címre tőr.
Fernando-nak ezúttal épp Schumacher korábbi csapatával, a Ferrarival kell felvennie a versenyt a legjobb pozíciókért. 
• Fernando Alonso
Kicsit ironikus, hogy idén még az sem volt biztos, hogy jövőre lesz-e Forma-1, most pedig olyan mezőnnyel rajtolunk el 2010-ben Bahrain-ben, mely láttán még legnagyobb kritikusok is megnyalják a szájúk szélét.
Nehéz megmondani, hogy ki lesz elől, de természetesen mindenkiben él  valamilyen kép, ahogy bennem is. Biztos vagyok benne, hogy szórakoztató, és izgalmas szezon vár ránk jövőre. Bízom benne, hogy mi leszünk elől a Ferrarival. Még mindig sok munka vár ránk, de bizakodó vagyok.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://f1fangirl.blog.hu/api/trackback/id/tr221632618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása